Gevulde portobello’s met spinazie

4 personen
Minder dan 45 min.
Gevulde portobello’s met spinazie
Ingrediënten
  • 4 portobello's
  • 400 g verse spinazie
  • 1 rood pepertje
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetl. pijnboompit
  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 snuifje nootmuskaat
  • peper en zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
104 kcal
Vetten
5.5 g
Verzadigde vetzuren
0.7 g
Koolhydraten
6 g
Suikers
2.7 g
Vezels: 
4 g
Eiwitten
5.5 g
Zout
/ g
Bereiding
20 min. + 15 min.
Bereiding in de keuken (20 min.)
1 Hak de spinazie grof.
2 Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
3 Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
4 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
5 Voeg het pepertje, de pijnboompitten en de spinazie toe. Laat 5 min. bakken tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

Bereiding op de barbecue (15 min.)
6 Vul de portobello’s met de spinaziemengeling.
7 Bak ± 15 min. op een matig warme barbecue.
Tip
Bedek de gevulde portobello’s nog met een sneetje mozzarella of geitenkaas voor u ze roostert.
Drankensuggestie
  • Bier

    LeFort Tripel
    Sterk blond bier
  • Wijn

    Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay
    Inycon
    Sicilia – Italië

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top