IJsstronk met hazelnoten en fruit

IJsstronk met hazelnoten en fruit
Ingrediënten
  • 1 luxe verwenstronk (diepvries)
  • 20 pitloze blauwe druiven
  • 8 physalissen
  • 2 eetl. hazelnoten
  • 1 koffiel. vloeibare honing
  • chocoladetopping

Voedingswaarde per persoon

Energie
299 kcal
Vetten
17.4 g
Verzadigde vetzuren
7.1 g
Koolhydraten
29.7 g
Suikers
27.8 g
Vezels: 
1.9 g
Eiwitten
5 g
Zout
/ g
Voorbereiding
(5 min.)
- Snij de blauwe druiven in 2.
- Hak de hazelnoten grof.
- Meng de honing onder de hazelnoten.
Bereiding
5 min.
1 Snij de ijsstronk in gelijke sneetjes en verdeel ze over de borden. Lepel er wat hazelnoten over.
2 Verdeel de physalisbessen over de borden en werk af met blauwe druiven en een streepje chocoladetopping.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top