Jenevercocktail met passievrucht

Jenevercocktail met passievrucht
Ingrediënten
  • 1.5 passievruchten
  • 4.5 cl citroenjenever
  • 1.5 eetl. passievruchtensiroop
  • 3 cl limoensap
  • gemalen ijs

Voedingswaarde per persoon

Energie
/ kcal
Vetten
/ g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
/ g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
/ g
Zout
/ g
Bereiding
5 min.
1 Vul een shaker voor de helft met gemalen ijs.
2 Snij 1 passievrucht open en lepel er het vruchtvlees uit.
3 Doe het vruchtvlees van de passievrucht, de passievruchtensiroop, de citroenjenever en het limoensap bij het ijs en schud goed.
4 Schenk in een breed glas en leg er de overgebleven halve passievrucht in als versiering. Geef er een lepeltje bij om ook de passievrucht op te eten.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top