Koele-briespunch

Koele-briespunch
Ingrediënten
  • 2 limoenen (alleen het sap)
  • 0.5 L ananassap
  • 0.5 L sinaasappelsap
  • 1 meloen
  • 1 appel
  • frambozen (vers of diepvries)
  • witte druiven (zonder pitten)
  • aardbeien
  • 1 fles bruisend appelsap

Voedingswaarde per persoon

Energie
94 kcal
Vetten
/ g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
21.9 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
1.4 g
Zout
/ g
Voorbereiding
- Laat alle dranken goed koelen.
- Snij de meloen middendoor en verwijder de zaadjes. Haal met een bolletjeslepel bolletjes uit de meloen.
- Snij het vruchtvlees van de appel in blokjes.
1. Giet het gekoelde limoen-, ananas- en sinaasappelsap in een grote glazen kom.

2. Voeg dan de blokjes appel, de framboosjes, aardbeien en meloenbolletjes toe.

3. Net voor het opdienen giet u er ook het sprankelend appelsap erbij.
Tip
U kan naar smaak en het seizoenaanbod nog ander fruit toevoegen (bv. druiven, rode bessen, kersen) en ijsblokjes.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top