Koh Lanta-noedels

20 personen
minder dan 60 min.
Kamprecepten 2014 (pag. )
Koh Lanta-noedels
Ingrediënten
  • 2 kg quornstukjes (diepvries)
  • 4 broccoli's
  • 4 rode paprika's
  • 500 g sojascheuten
  • 400 g peultjes
  • 4 rode uien
  • 4 teentjes knoflook
  • 1.5 kg Chinese eiermie (noedels)
  • 5 dl kippenbouillon (10 blokjes opgelost in 5 dl heet water)
  • 1 dl oosterse bakolie
  • 1 dl sojasaus
  • peper en zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
512 kcal
Vetten
11.6 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
69.6 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
28.6 g
Zout
/ g
Voorbereiding
(25 min.)
Snipper het knoflook en de uien fijn.
Verdeel de broccoli’s in kleine roosjes. Verwijder de takjes en snij in blokjes.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in reepjes.
Breek de peultjes in 2.
Bereiding
1 u.
1 Verhit de helft van de bakolie in een braadpan en bak de diepgevroren quornstukjes 10 à 15 min. op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of een kookpot en bak het knoflook en de uien glazig.
3 Voeg de wokgroenten toe, overgiet met de bouillon en roerbak nog 20 à 30 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
4 Breek intussen de noedels en kook ze in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Afwerking
Meng de quorn met de groenten en de noedels.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top