Krokante burger met avocado en feta

4 personen
minder dan 30 min.
Krokante burger met avocado en feta
Ingrediënten
  • 4 zeewierburgers (versmarkt)
  • 4 broodjes ‘Pane Italiano’ (diepvries)
  • 40 g rucola
  • 1 avocado
  • 1 rode ui
  • 40 g feta (blok)
  • 2 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
520 kcal
Vetten
32.7 g
Verzadigde vetzuren
5.2 g
Koolhydraten
35.9 g
Suikers
3 g
Vezels: 
7.7 g
Eiwitten
16.8 g
Zout
2.2 g
Voorbereiding
(5 min.)
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Snij de rode ui in fijne ringen.
Bereiding
20 min.
1 Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de rode ui lichtbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de zeewierburgers 3 min. aan elke kant.
4 Snij intussen de avocado in plakjes.
5 Snij de broodjes open en beleg de onderste helft met de helft van de rucola. Leg er een zeewierburger op en werk af met rode ui en plakjes avocado. Kruid met zwarte peper en zout en verkruimel er de feta over. Bedek met de bovenste helft. Serveer met de rest van de rucola.
Drankensuggestie
  • Bier

    Hopus
    Sterk blond bier
  • Wijn

    Veneto I.G.T. 'Garganega'
    Le Cenge
    Veneto - Italië

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top