Mangocarpaccio met rauwe ham en koolrabislaatje

4 personen
minder dan 30 min.
Mangocarpaccio met rauwe ham en koolrabislaatje
Ingrediënten
  • 180 g San Daniele-ham (versmarkt)
  • 1 koolrabi
  • 1 bosje waterkers
  • 1 mango
  • 100 g blauwe bessen
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. frambozenazijn
  • zwarte peper (molen)
  • grof zeezout

Voedingswaarde per persoon

Energie
214 kcal
Vetten
11.8 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
12 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
13.3 g
Zout
/ g
Voorbereiding
(10 min.)
- Schil de mango en snij in fijne plakjes.
- Schil de koolrabi en snij met een dunschiller in lange, brede slierten.
- Pluk de blaadjes van de waterkers.
Bereiding
10 min.
1 Meng de olijfolie met de frambozenazijn en kruid met zwarte peper en grof zeezout.
2 Verdeel de plakjes mango over de borden.
3 Meng de vinaigrette onder de koolrabislierten en de waterkers. Leg het slaatje in het midden van elk bord.
4 Schik de sneetjes ham rond het slaatje. Werk af met de blauwe bessen.
Drankensuggestie
  • Bier

    LeFort Tripel
    Sterk blond bier
  • Wijn

    La Petite Muraille (wit)
    A.O.P. Corbières
    Le Champ des Murailles

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top