Mini-trifle met yoghurtroom en frambozencoulis

6 personen
Mini-trifle met yoghurtroom en frambozencoulis
Ingrediënten
  • 200 g frambozen (diepvries)
  • 200 g verse kaas (roomkaas)
  • 170 g Griekse yoghurt
  • 0.5 eetl. koude boter
  • 1 eetl. kokospoeder
  • 50 g boudoirs (lange vingers)
  • 2 eetl. bloemsuiker
  • 0.5 eetl. rietsuiker
  • 1 vanillestokje

Voedingswaarde per persoon

Energie
198 kcal
Vetten
13.7 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
14.8 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
3.5 g
Zout
/ g
Voorbereiding
(5 min., enkele uren vooraf)
Snij het vanillestokje in de lengte open met een scherp mesje en schraap er de zaadjes uit.
Bereiding
20 min. + 3 u. afkoelen
1 Doe de diepgevroren frambozen in een steelpannetje samen met de rietsuiker, het vanillestokje en de vanillezaadjes. Voeg 2 eetl. water toe en laat 15 min. stoven op een zacht vuur.
2 Neem van het vuur en roer er de koude boter onder. Laat afkoelen en verwijder het vanillestokje.
3 Breek de lange vingers in grove stukken en verdeel de koekjes over 6 glazen.
4 Meng de Griekse yoghurt met de roomkaas en de bloemsuiker en lepel over de koekjes. Werk de glaasjes af met de frambozenmengeling en laat 3 u. afkoelen in de koelkast.
5 Bestrooi met het kokospoeder.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top