Poco Loco-wraps

20 personen
minder dan 60 min.
Kamprecepten 2010 (pag. 9)
Poco Loco-wraps
Ingrediënten
  • 2.5 kg vlees voor pita (beenhouwerij)
  • 800 g paprikareepjes (diepvries)
  • 20 wraps (Poco Loco)
  • 680 g maïs (blik)
  • 860 g fajitasaus (bokaal, Poco Loco)
  • 375 g yoghurt natuur
  • 1 dl olijfolie
  • 3 eetl. komijnzaadjes

Voedingswaarde per persoon

Energie
548 kcal
Vetten
26.6 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
44.7 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
30.5 g
Zout
/ g
Voorbereiding
- Laat de paprikareepjes ontdooien.
- Meng de fajitasaus met de yoghurt.
Bereiding
50 min.
1. Verhit wat olijfolie in een grote kookpot en bak het vlees beetje bij beetje gaar.
2. Voeg de paprikareepjes en de uitgelekte maïs toe en roer goed. Laat ± 15 min. sudderen. Kruid met de komijn.
3. Verdeel het vleesmengsel over de wraps. Lepel er 1 à 2 eetl. fajitasaus met yoghurt over en rol ze op. Leg naast elkaar in een grote ovenschotel.
4. Verwarm ± 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven of in de pan met wat vetstof.
Afwerking
Zet onmiddellijk op de kamptafel en geef er de rest van de fajitasaus apart bij.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

back to top