Poire Royale

1 glas
Smakelijk ! 4 (pag. 7)
Poire Royale
Ingrediënten
  • 1 dl champagne brut (Marquis De Villon)
  • 0.15 dl triple-sec (zachte likeur)
  • 0.15 dl Poire Williams
  • 1 schijfje peer
  • sinaasappelschil

Voedingswaarde per persoon

Energie
/ kcal
Vetten
/ g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
/ g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
/ g
Zout
/ g
1 Giet de gekoelde triple sec en Poire William in een fluitglas. Giet er voorzichtig de goed gekoelde champagne bij.
2 Werk af met een schijfje peer en een sliertje sinaasappelschil. Serveer onmiddellijk.
Afwerking
Champagne of schuimwijn?
U kan de champagne altijd vervangen door een droge schuimwijn, zoals de Jacques Cartier brut.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top