Sardinetoastjes met tomatensalsa

20 hapjes
minder dan 30 min.
Sardinetoastjes met tomatensalsa
Ingrediënten
  • 10 kerstomaten in verschillende kleuren
  • 5 takjes basilicum (vers)
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g verse kaas (roomkaas)
  • 20 Melba-toasts
  • 125 g sardine in olijfolie (blik)
  • 3 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
42 kcal
Vetten
2.9 g
Verzadigde vetzuren
0.8 g
Koolhydraten
2.4 g
Suikers
0.4 g
Vezels: 
0.2 g
Eiwitten
1.5 g
Zout
0.1 g
Bereiding
15 min.
1 Laat de sardines uitlekken. Prak fijn en meng onder de roomkaas. Kruid met zwarte peper en zout.
2 Snij de kerstomaten in stukjes van 1/2 cm. Snipper het knoflook en het basilicum fijn en meng onder de tomaten. Breng op smaak met de olijfolie, zwarte peper en zout.
3 Besmeer de toastjes met de sardinemengeling. Werk af met de tomatensalsa.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top