Slaatje met gegrilde meloen en parmaham

4 personen
minder dan 30 min.
Ingrediënten
  • 6 sneetjes parmaham
  • 1 rode eikenbladsla
  • 4 lente-uitjes
  • 0.5 meloen
  • 4 eetl. pesto (Napolitana)
  • 250 g mozzarella
  • 4 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
449 kcal
Vetten
34.2 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
11.3 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
23.6 g
Zout
/ g
Voorbereiding
(15 min.)
- Schil de meloen, verwijder de pitjes en snij in dunne partjes.
- Scheur de parmaham en de mozzarella in reepjes.
- Meng de pesto met 3 eetl. olijfolie.
- Snipper de lente-uitjes grof.
- Snij de sla in reepjes.
Bereiding
15 min.
1 Verwarm 1 eetl. olijfolie in een grillpan en gril de partjes meloen tot ze aan beide kanten mooie streepjes hebben.
2 Verdeel enkele reepjes eikenbladsla over de borden en presenteer de rest in een slakom.
3 Werk de borden af met de parmaham, de gegrilde meloen, de lente-ui en de mozzarella. Voeg een streepje pestodressing toe en kruid met zwarte peper en zout.
Afwerking
Serveer met stokbrood.
Drankensuggestie
  • Bier

    LeFort Tripel
    Sterk blond bier
  • Wijn

    Granbeau Grande Cuvée rosé
    I.G.P. Pays d'Oc

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top