Slaatje met tofoe en mango

4 personen
minder dan 30 min.
Slaatje met tofoe en mango
Ingrediënten
  • 340 g tofoereepjes (versmarkt)
  • 1 zoete puntpaprika
  • 150 g fijnproeversmix
  • 1 mango (of 200 g diepgevroren mangoblokjes)
  • 1 eetl. citroensap
  • 2 cm gember
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetl. pijnboompitten
  • 5 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. sojasaus
  • peper en zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
382 kcal
Vetten
30.3 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
10.8 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
15.9 g
Zout
/ g
Voorbereiding
(10 min.)
- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne reepjes.
- Snipper het knoflook en de gember fijn.
- Schil de mango en snij in blokjes.
Bereiding
10 min.
1 Meng 3 eetl. olijfolie onder de sojasaus, het citroensap, het knoflook en de gember. Kruid met peper en zout.
2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes ± 5 min.
3 Meng de fijnproeversmix onder de mangoblokjes, de pijnboompitten en de puntpaprika. Besprenkel met de gembersaus.
4 Verdeel er de gebakken tofoereepjes over.
Drankensuggestie
  • Bier

    Hopus
    Sterk blond bier
  • Wijn

    Cairanne - « Terre de Plaisir »
    A.O.P. Côtes du Rhône
    Villages

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top