Zalmglaasjes met appel en garnaal

12 glazen
minder dan 30 min.
Pottenkijken (pag. 9)
Zalmglaasjes met appel en garnaal
Ingrediënten
  • 6 sneden gerookte zalm
  • 125 g noordzeegarnalen (versmarkt)
  • 2 appelen (granny smith)
  • preischeuten
  • 2 eetl. zure room
  • 1 koffiel. mosterd
  • peper en zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
60 kcal
Vetten
2.8 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
2.7 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
6 g
Zout
/ g
Bereiding
15 min.
1. Snij de gerookte zalm in fijne reepjes en verdeel over 12 glaasjes.
2. Schil de appelen en rasp fijn. Meng met de garnalen, de zure room en de mosterd. Kruid met peper en zout.
3. Verdeel de appelmengeling over de zalmreepjes en werk af met enkele preikiemen.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

back to top