Partners

Solucious

Op de Belgische foodservicemarkt is Colruyt Group actief onder de naam Solucious. Solucious levert producten aan onder andere cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, bedrijven, horeca en particulieren. Bij Solucious werken ruim 350 medewerkers. Samen staan ze altijd klaar om klanten de best mogelijke service te bieden, op een betrouwbare en persoonlijke manier. Ze zorgen ervoor dat de klant de juiste producten krijgt op het juiste moment tegen de juiste prijs.

Tel.: 02 333 88 80

Naar Solucious


Colex

is gespecialiseerd in het leveren van goederen per container, waar ook ter wereld.

Colex biedt een volledige service, tot in de haven van bestemming. De belangrijkste klanten van Colex zijn winkeliers, grossiers en supermarkten, maar ook grootkeukens, hotels en restaurants kunnen bij Colex terecht.

Tel.: 02 360 10 40

Naar Colex


ColliShop Professional

bundelt alle non-fooddiensten voor professionele klanten van Colruyt Group. We bieden een service op maat voor bedrijven, zelfstandigen, kinderdagverblijven … en dat voor de beste tarieven.

Tel.: 02 363 51 50

Naar ColliShop Professional


Bio-Planet

is in de eerste plaats een supermarkt als een andere. Alleen is alle voeding er gegarandeerd biologisch en de niet-voeding milieuvriendelijk. Met zo’n 7.000 producten bieden we de klanten een compleet supermarktaanbod: van vers brood, groenten, fruit en vlees over pasta en dranken, tot supplementen en schoonmaakproducten.

Tel.: 02 363 50 10

Naar Bio-Planet


DATS 24

Bij DATS 24 tanken klanten voor zeer lage prijzen. Als milieubewuste brandstofleverancier stimuleren we onze klanten om slim om te gaan met mobiliteit, zodat ze hun impact op het milieu kunnen beperken.

Tel.: 02 363 51 52

Naar Dats24 professionals

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top