Avocadodip met oosterse twist
Avocadodip met oosterse twist

Avocadodip met oosterse twist

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 89 kcal
Vet 9 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de halve limoen en rasp de gember.

  3. Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper fijn. Hak de korianderblaadjes grof.

  4. Mix het vruchtvlees van de avocado samen met het limoensap, de gember, het rode pepertje, de kokosmelk en de helft van de koriander tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Afwerking:
  6. Werk af met de rest van de korianderblaadjes en serveer als dipsaus bij gebakken scampi's, gefrituurde calamares

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de halve limoen en rasp de gember.

  3. Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper fijn. Hak de korianderblaadjes grof.

  4. Mix het vruchtvlees van de avocado samen met het limoensap, de gember, het rode pepertje, de kokosmelk en de helft van de koriander tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Afwerking:
  6. Werk af met de rest van de korianderblaadjes en serveer als dipsaus bij gebakken scampi's, gefrituurde calamares

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 89 kcal
Vet 9 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 0.9 g

Bekijk het recept digitaal