In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pers de halve limoen en rasp de gember.
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper fijn. Hak de korianderblaadjes grof.
Mix het vruchtvlees van de avocado samen met het limoensap, de gember, het rode pepertje, de kokosmelk en de helft van de koriander tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en zout.
Afwerking:
Werk af met de rest van de korianderblaadjes en serveer als dipsaus bij gebakken scampi's, gefrituurde calamares
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pers de halve limoen en rasp de gember.
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper fijn. Hak de korianderblaadjes grof.
Mix het vruchtvlees van de avocado samen met het limoensap, de gember, het rode pepertje, de kokosmelk en de helft van de koriander tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en zout.
Afwerking:
Werk af met de rest van de korianderblaadjes en serveer als dipsaus bij gebakken scampi's, gefrituurde calamares