- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolrösti's
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de bloemkool 5 min. in lichtgezouten water. Laat uitlekken en prak fijn. Dep goed droog.
-
Schil de aardappelen en was ze goed. Dep droog en rasp fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelen met de bloemkool en de peterselie. Kruid met kerrie, peper en zout.
-
Verhit 1 à 2 eetl. olijfolie in een pan en bak verschillende rösti's gedurende 3 à 5 min. aan elke kant. (neem 1 eetl. aardappelmengsel per rösti en druk goed aan tot een dikke koek).
-
Herhaal tot het aardappelmengsel op is. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Serveer met een yoghurtsausje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de bloemkool 5 min. in lichtgezouten water. Laat uitlekken en prak fijn. Dep goed droog.
-
Schil de aardappelen en was ze goed. Dep droog en rasp fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelen met de bloemkool en de peterselie. Kruid met kerrie, peper en zout.
-
Verhit 1 à 2 eetl. olijfolie in een pan en bak verschillende rösti's gedurende 3 à 5 min. aan elke kant. (neem 1 eetl. aardappelmengsel per rösti en druk goed aan tot een dikke koek).
-
Herhaal tot het aardappelmengsel op is. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Serveer met een yoghurtsausje