Bosvruchtensangria
Bosvruchtensangria

Bosvruchtensangria

10 min.
7 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe alle ingrediënten in een grote kom (bowl); de bosvruchten en frambozencoulis gaan er diepgevroren in.

  3. Zet gedurende enkele uren koel weg zodat het fruit langzaam ontdooit en de smaken zich mooi vermengen. Roer voorzichtig om.

  4. Op het moment zelf zet u een grote lepel in de bowl waarmee uw gasten zelf kunnen scheppen. Voorzie ook lepeltjes om er de bosvruchtjes gemakkelijk uit te vissen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe alle ingrediënten in een grote kom (bowl); de bosvruchten en frambozencoulis gaan er diepgevroren in.

  3. Zet gedurende enkele uren koel weg zodat het fruit langzaam ontdooit en de smaken zich mooi vermengen. Roer voorzichtig om.

  4. Op het moment zelf zet u een grote lepel in de bowl waarmee uw gasten zelf kunnen scheppen. Voorzie ook lepeltjes om er de bosvruchtjes gemakkelijk uit te vissen.

Bekijk het recept digitaal