- Bewaar

- Bewaar
Broodje varkensgebraad met bieslookdressing
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de tomaten in 2 en ontpit ze. Snij in kleine blokjes.
-
Hak de blaadjes sla grof.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Bak de stokbroodjes af in de oven (instructies: zie verpakking). Snij middendoor.
-
2 Meng intussen het bieslook, de mosterd en de tomatenblokjes onder de verse kaas. Kruid met peper en zout.
-
3 Verdeel de sneetjes varkensgebraad over de stokbroodjes. Lepel er de verse kaas over en werk af met de sla.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de tomaten in 2 en ontpit ze. Snij in kleine blokjes.
-
Hak de blaadjes sla grof.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Bak de stokbroodjes af in de oven (instructies: zie verpakking). Snij middendoor.
-
2 Meng intussen het bieslook, de mosterd en de tomatenblokjes onder de verse kaas. Kruid met peper en zout.
-
3 Verdeel de sneetjes varkensgebraad over de stokbroodjes. Lepel er de verse kaas over en werk af met de sla.