Broodje varkensgebraad met bieslookdressing
Broodje varkensgebraad met bieslookdressing

Broodje varkensgebraad met bieslookdressing

20 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 491 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraat 69 g
Suiker 9.3 g
Vezel 8.4 g
Eiwit 28.6 g
Zout 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:

  2. (10 min.)

  3. Snipper het bieslook fijn.

  4. Snij de tomaten in 2 en ontpit ze. Snij in kleine blokjes.

  5. Hak de blaadjes sla grof.

  6. Bereiding:

  7. (10 min.)

  8. 1 Bak de stokbroodjes af in de oven (instructies: zie verpakking). Snij middendoor.

  9. 2 Meng intussen het bieslook, de mosterd en de tomatenblokjes onder de verse kaas. Kruid met peper en zout.

  10. 3 Verdeel de sneetjes varkensgebraad over de stokbroodjes. Lepel er de verse kaas over en werk af met de sla.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:

  2. (10 min.)

  3. Snipper het bieslook fijn.

  4. Snij de tomaten in 2 en ontpit ze. Snij in kleine blokjes.

  5. Hak de blaadjes sla grof.

  6. Bereiding:

  7. (10 min.)

  8. 1 Bak de stokbroodjes af in de oven (instructies: zie verpakking). Snij middendoor.

  9. 2 Meng intussen het bieslook, de mosterd en de tomatenblokjes onder de verse kaas. Kruid met peper en zout.

  10. 3 Verdeel de sneetjes varkensgebraad over de stokbroodjes. Lepel er de verse kaas over en werk af met de sla.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 491 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraat 69 g
Suiker 9.3 g
Vezel 8.4 g
Eiwit 28.6 g
Zout 2.6 g

Bekijk het recept digitaal