Bruschetta met mango-avocadosalsa en geitenkaas
Bruschetta met mango-avocadosalsa en geitenkaas

Bruschetta met mango-avocadosalsa en geitenkaas

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 153 kcal
Vet 6 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraat 14.8 g
Suiker 3.6 g
Vezel 1.4 g
Eiwit 3.8 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de uiteinden van het ciabattabrood. Snij de ciabatta daarna in 12 gelijke sneetjes.

  4. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.

  5. Snipper de rode ui fijn. Snij het teentje knoflook in de lengte in 2.

  6. Schil de mango en snij in blokjes.

  7. Pers de halve limoen.

  8. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met het limoensap.

  9. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  10. Bereiding:
  11. Besprenkel de sneetjes ciabatta met de olijfolie en bak 6 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Meng intussen de mango met de rode ui, de avocado en het rode pepertje. Kruid met zwarte peper.

  13. Bestrijk de sneetjes ciabatta met de halve teentjes knoflook en besmeer met de geitenkaas.

  14. Verdeel er de mango-avocadomengeling over en werk af met een plukje tuinkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij de uiteinden van het ciabattabrood. Snij de ciabatta daarna in 12 gelijke sneetjes.

  4. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.

  5. Snipper de rode ui fijn. Snij het teentje knoflook in de lengte in 2.

  6. Schil de mango en snij in blokjes.

  7. Pers de halve limoen.

  8. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met het limoensap.

  9. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  10. Bereiding:
  11. Besprenkel de sneetjes ciabatta met de olijfolie en bak 6 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Meng intussen de mango met de rode ui, de avocado en het rode pepertje. Kruid met zwarte peper.

  13. Bestrijk de sneetjes ciabatta met de halve teentjes knoflook en besmeer met de geitenkaas.

  14. Verdeel er de mango-avocadomengeling over en werk af met een plukje tuinkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 153 kcal
Vet 6 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraat 14.8 g
Suiker 3.6 g
Vezel 1.4 g
Eiwit 3.8 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal