- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta met mango-avocadosalsa en geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de uiteinden van het ciabattabrood. Snij de ciabatta daarna in 12 gelijke sneetjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de rode ui fijn. Snij het teentje knoflook in de lengte in 2.
-
Schil de mango en snij in blokjes.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de sneetjes ciabatta met de olijfolie en bak 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de mango met de rode ui, de avocado en het rode pepertje. Kruid met zwarte peper.
-
Bestrijk de sneetjes ciabatta met de halve teentjes knoflook en besmeer met de geitenkaas.
-
Verdeel er de mango-avocadomengeling over en werk af met een plukje tuinkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de uiteinden van het ciabattabrood. Snij de ciabatta daarna in 12 gelijke sneetjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de rode ui fijn. Snij het teentje knoflook in de lengte in 2.
-
Schil de mango en snij in blokjes.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de sneetjes ciabatta met de olijfolie en bak 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de mango met de rode ui, de avocado en het rode pepertje. Kruid met zwarte peper.
-
Bestrijk de sneetjes ciabatta met de halve teentjes knoflook en besmeer met de geitenkaas.
-
Verdeel er de mango-avocadomengeling over en werk af met een plukje tuinkers.