Cannelloni van forelmousse met paprikaroom
Cannelloni van forelmousse met paprikaroom

Cannelloni van forelmousse met paprikaroom

50 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 7.5 g
Koolhydraat 3 g
Eiwit 4.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schuif de paprika's 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  3. Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika's en snij in blokjes.

  4. Prak de forel fijn met een vork.

  5. Snij 8 bladen ijsbergsla in hoeken van ± 6 cm.

  6. Pers de limoen.

  7. Bereiding:
  8. Kan vooraf (25 min.)
  9. Meng de room met de paprikablokjes en kruid met peper en zout. Mix schuimig.

  10. Meng de forel met de kruidenkaas en 1 eetl. limoensap.

  11. Vul de bladen sla op met forelmousse. Rol op en snij de zijkanten schuin af. Zet vast met een prikkertje.

  12. Op het moment zelf (5 min.)
  13. Warm de paprikaroom op en verdeel over de borden. Plaats de 'forelcannelloni' erin en bestrooi met paprikapoeder. Dien op met ciabatta.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schuif de paprika's 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  3. Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika's en snij in blokjes.

  4. Prak de forel fijn met een vork.

  5. Snij 8 bladen ijsbergsla in hoeken van ± 6 cm.

  6. Pers de limoen.

  7. Bereiding:
  8. Kan vooraf (25 min.)
  9. Meng de room met de paprikablokjes en kruid met peper en zout. Mix schuimig.

  10. Meng de forel met de kruidenkaas en 1 eetl. limoensap.

  11. Vul de bladen sla op met forelmousse. Rol op en snij de zijkanten schuin af. Zet vast met een prikkertje.

  12. Op het moment zelf (5 min.)
  13. Warm de paprikaroom op en verdeel over de borden. Plaats de 'forelcannelloni' erin en bestrooi met paprikapoeder. Dien op met ciabatta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 7.5 g
Koolhydraat 3 g
Eiwit 4.6 g

Bekijk het recept digitaal