- Bewaar

- Bewaar
Cannelloni van forelmousse met paprikaroom
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schuif de paprika's 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Prak de forel fijn met een vork.
-
Snij 8 bladen ijsbergsla in hoeken van ± 6 cm.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Kan vooraf (25 min.)
-
Meng de room met de paprikablokjes en kruid met peper en zout. Mix schuimig.
-
Meng de forel met de kruidenkaas en 1 eetl. limoensap.
-
Vul de bladen sla op met forelmousse. Rol op en snij de zijkanten schuin af. Zet vast met een prikkertje.
-
Op het moment zelf (5 min.)
-
Warm de paprikaroom op en verdeel over de borden. Plaats de 'forelcannelloni' erin en bestrooi met paprikapoeder. Dien op met ciabatta.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schuif de paprika's 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Prak de forel fijn met een vork.
-
Snij 8 bladen ijsbergsla in hoeken van ± 6 cm.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Kan vooraf (25 min.)
-
Meng de room met de paprikablokjes en kruid met peper en zout. Mix schuimig.
-
Meng de forel met de kruidenkaas en 1 eetl. limoensap.
-
Vul de bladen sla op met forelmousse. Rol op en snij de zijkanten schuin af. Zet vast met een prikkertje.
-
Op het moment zelf (5 min.)
-
Warm de paprikaroom op en verdeel over de borden. Plaats de 'forelcannelloni' erin en bestrooi met paprikapoeder. Dien op met ciabatta.