- Bewaar

- Bewaar
Chocolademuffins
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Smelt de boter op een zacht vuurtje.
-
Meng de gesmolten boter met de zelfrijzende bloem, het cacaopoeder, de rietsuiker, het ei, de melk en de chocoladecallets.
-
Verdeel het deeg over 12 muffinvormpjes. Plaats ze eventueel in een muffinbakvorm en bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de muffins uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Geef een leuke toets aan de muffins door ze te versieren met rolfondant en snoep.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Smelt de boter op een zacht vuurtje.
-
Meng de gesmolten boter met de zelfrijzende bloem, het cacaopoeder, de rietsuiker, het ei, de melk en de chocoladecallets.
-
Verdeel het deeg over 12 muffinvormpjes. Plaats ze eventueel in een muffinbakvorm en bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de muffins uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Geef een leuke toets aan de muffins door ze te versieren met rolfondant en snoep.