- Bewaar

- Bewaar
Chocoladerijstpap met gekaramelliseerde frambozen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
-
Bereiding:
-
Doe de melk, de dessertrijst, 3 eetl. suiker en de vanillezaadjes in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat 30 min. sudderen op een zacht vuur tot de rijst gaar is.
-
Voeg na 25 min. de chocoladecallets toe en laat smelten in de rijstpap.
-
Neem van het vuur. Klop de eidooiers los en meng samen met de room onder de rijstpap. Verdeel over 4 potjes en laat volledig afkoelen.
-
Smelt de boter in een pan en voeg de frambozen toe. Bestrooi met 1 eetl. suiker en laat de frambozen lichtjes karamelliseren.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gekaramelliseerde frambozen over de rijstpap.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
-
Bereiding:
-
Doe de melk, de dessertrijst, 3 eetl. suiker en de vanillezaadjes in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat 30 min. sudderen op een zacht vuur tot de rijst gaar is.
-
Voeg na 25 min. de chocoladecallets toe en laat smelten in de rijstpap.
-
Neem van het vuur. Klop de eidooiers los en meng samen met de room onder de rijstpap. Verdeel over 4 potjes en laat volledig afkoelen.
-
Smelt de boter in een pan en voeg de frambozen toe. Bestrooi met 1 eetl. suiker en laat de frambozen lichtjes karamelliseren.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gekaramelliseerde frambozen over de rijstpap.