- Bewaar

- Bewaar
Coupe stracciatella met banaan en blauwe bessen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Smelt de chocoladecallets au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken.
-
Snij intussen de bananen in schijfjes.
-
Klop de room half stijf.
-
Doop de randen van elke waaier enkele millimeters in de gesmolten chocolade en daarna in de suikerdecoratie.
-
Bereiding:
-
Verdeel de schijfjes banaan over 4 ijscoupes en meng er de blauwe bessen onder.
-
Leg er telkens 2 bollen roomijs op en lepel er telkens 1 eetl. room op.
-
Afwerking:
-
Werk af met de chocoladewaaier.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Smelt de chocoladecallets au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken.
-
Snij intussen de bananen in schijfjes.
-
Klop de room half stijf.
-
Doop de randen van elke waaier enkele millimeters in de gesmolten chocolade en daarna in de suikerdecoratie.
-
Bereiding:
-
Verdeel de schijfjes banaan over 4 ijscoupes en meng er de blauwe bessen onder.
-
Leg er telkens 2 bollen roomijs op en lepel er telkens 1 eetl. room op.
-
Afwerking:
-
Werk af met de chocoladewaaier.