Crispy camembertpakjes
Crispy camembertpakjes

Crispy camembertpakjes

25 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 70 kcal
Vet 4.8 g
Koolhydraat 2.8 g
Eiwit 3.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het knoflook en de peterselie fijn.

  3. Smelt de boter in een steelpannetje.

  4. Snij elk vel brickdeeg in 4 punten en de camembert in 8 sneetjes.

  5. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  6. Bak het spek, het knoflook en de peterselie goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  7. Leg op elke punt brickdeeg een sneetje camembert.

  8. Verdeel er het spek over, vouw de zijkanten naar binnen en rol op. Bestrijk licht met de gesmolten boter en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het knoflook en de peterselie fijn.

  3. Smelt de boter in een steelpannetje.

  4. Snij elk vel brickdeeg in 4 punten en de camembert in 8 sneetjes.

  5. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  6. Bak het spek, het knoflook en de peterselie goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  7. Leg op elke punt brickdeeg een sneetje camembert.

  8. Verdeel er het spek over, vouw de zijkanten naar binnen en rol op. Bestrijk licht met de gesmolten boter en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 70 kcal
Vet 4.8 g
Koolhydraat 2.8 g
Eiwit 3.7 g

Bekijk het recept digitaal