- Bewaar

- Bewaar
Crispy camembertpakjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
-
Smelt de boter in een steelpannetje.
-
Snij elk vel brickdeeg in 4 punten en de camembert in 8 sneetjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bak het spek, het knoflook en de peterselie goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Leg op elke punt brickdeeg een sneetje camembert.
-
Verdeel er het spek over, vouw de zijkanten naar binnen en rol op. Bestrijk licht met de gesmolten boter en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
-
Smelt de boter in een steelpannetje.
-
Snij elk vel brickdeeg in 4 punten en de camembert in 8 sneetjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bak het spek, het knoflook en de peterselie goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Leg op elke punt brickdeeg een sneetje camembert.
-
Verdeel er het spek over, vouw de zijkanten naar binnen en rol op. Bestrijk licht met de gesmolten boter en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.