- Bewaar

- Bewaar
Croque bolognese met duo van kaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper de ui en de teentjes knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg het gehakt toe, maak het los met een vork en bak 10 min.
-
Overgiet met de passata en laat nog 10 min. onafgedekt koken. Kruid met peper en zout.
-
Snij ondertussen de mozzarella in 8 gelijke schijfjes en de blauwgeaderde kaas in 4 stukken.
-
Verdeel de 2 soorten kaas over 4 sneetjes toastbrood en bedek met een sneetje toastbrood.
-
Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croquemonsieurmachine. Of zet ze 3 min. onder de grill van een op 180 °C voorverwarmde oven. U kan ze ook goudbruin bakken in de pan.
-
Lepel de saus boven op de croques.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper de ui en de teentjes knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg het gehakt toe, maak het los met een vork en bak 10 min.
-
Overgiet met de passata en laat nog 10 min. onafgedekt koken. Kruid met peper en zout.
-
Snij ondertussen de mozzarella in 8 gelijke schijfjes en de blauwgeaderde kaas in 4 stukken.
-
Verdeel de 2 soorten kaas over 4 sneetjes toastbrood en bedek met een sneetje toastbrood.
-
Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croquemonsieurmachine. Of zet ze 3 min. onder de grill van een op 180 °C voorverwarmde oven. U kan ze ook goudbruin bakken in de pan.
-
Lepel de saus boven op de croques.