- Bewaar

- Bewaar
Farfalle met broccoli paprika en courgetteroomsaus
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond abdijbier Wijn Maremma D.O.C. 'Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sjalotten in grove stukken en de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm. Stoom de sjalot en de courgette 10 min. gaar boven lichtgezouten water.
-
Snij ondertussen de broccoli in kleine roosjes en stoom 10 min. gaar boven lichtgezouten water. Spoel onder koud water.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in gelijke reepjes van 1/2 cm.
-
Mix de gestoomde sjalotten en de courgettes met de room, het verkruimelde bouillonblokje, de dragon en de cayennepeper tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een hoge braadpan en bak de reepjes paprika 5 min.
-
Voeg de gestoomde broccoliroosjes toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
-
Verwarm de courgettesaus op een zacht vuur en meng onder de farfalle.
-
Afwerking:
-
Verdeel de farfalle over de borden en schik er de groenten bovenop. Bestrooi met de geraspte kaas en laat eventueel gratineren onder de ovengrill.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond abdijbier Wijn Maremma D.O.C. 'Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sjalotten in grove stukken en de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm. Stoom de sjalot en de courgette 10 min. gaar boven lichtgezouten water.
-
Snij ondertussen de broccoli in kleine roosjes en stoom 10 min. gaar boven lichtgezouten water. Spoel onder koud water.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in gelijke reepjes van 1/2 cm.
-
Mix de gestoomde sjalotten en de courgettes met de room, het verkruimelde bouillonblokje, de dragon en de cayennepeper tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een hoge braadpan en bak de reepjes paprika 5 min.
-
Voeg de gestoomde broccoliroosjes toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
-
Verwarm de courgettesaus op een zacht vuur en meng onder de farfalle.
-
Afwerking:
-
Verdeel de farfalle over de borden en schik er de groenten bovenop. Bestrooi met de geraspte kaas en laat eventueel gratineren onder de ovengrill.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond abdijbier Wijn Maremma D.O.C. 'Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië