Fruitbrochette
Fruitbrochette

Fruitbrochette

Tussendoortje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 69 kcal
Vet 0.1 g
Koolhydraat 16.4 g
Eiwit 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de kiwi, de appel en de mango.

  3. Snij de stukken fruit in stukjes of partjes. De druiven kan u in hun geheel laten. Besprenkel de stukjes appel met citroensap tegen verkleuring.

  4. Steek de stukjes fruit op een prikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de kiwi, de appel en de mango.

  3. Snij de stukken fruit in stukjes of partjes. De druiven kan u in hun geheel laten. Besprenkel de stukjes appel met citroensap tegen verkleuring.

  4. Steek de stukjes fruit op een prikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 69 kcal
Vet 0.1 g
Koolhydraat 16.4 g
Eiwit 0.7 g

Bekijk het recept digitaal