- Bewaar

- Bewaar
Gazpacho met avocado en waterkers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 30 min. in de koelkast
-
Snij de komkommer in blokjes en pluk de blaadjes van de waterkers. Haal het vruchtvlees met een lepel uit de avocado. Snipper het knoflook en het basilicum fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking). Pers de limoen.
-
Doe de komkommerblokjes, de waterkers, de avocado, het limoensap, het knoflook en het basilicum in een blender en voeg het water toe. Mix tot een romige gazpacho.
-
Kruid met peper en zout en verdeel over kleine glaasjes. Zet minstens 30 min. in de koelkast.
-
Verkruimel de feta over de soepjes. Werk af met de blaadjes basilicum en een draai van de pepermolen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 30 min. in de koelkast
-
Snij de komkommer in blokjes en pluk de blaadjes van de waterkers. Haal het vruchtvlees met een lepel uit de avocado. Snipper het knoflook en het basilicum fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking). Pers de limoen.
-
Doe de komkommerblokjes, de waterkers, de avocado, het limoensap, het knoflook en het basilicum in een blender en voeg het water toe. Mix tot een romige gazpacho.
-
Kruid met peper en zout en verdeel over kleine glaasjes. Zet minstens 30 min. in de koelkast.
-
Verkruimel de feta over de soepjes. Werk af met de blaadjes basilicum en een draai van de pepermolen.