Geitenkaasbruschetta met druiven en hazelnootjes
Geitenkaasbruschetta met druiven en hazelnootjes

Geitenkaasbruschetta met druiven en hazelnootjes

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 86 kcal
Vet 3.9 g
Koolhydraat 9.2 g
Eiwit 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Rooster ze 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Snij de druiven in 2. Meng samen met de honing en de tijmblaadjes onder de hazelnoten.

  4. Snij het stokbrood in 12 sneetjes en rooster ze in de broodrooster of onder de ovengrill.

  5. Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas en verdeel er de druiven-notenmengeling over.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Rooster ze 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Snij de druiven in 2. Meng samen met de honing en de tijmblaadjes onder de hazelnoten.

  4. Snij het stokbrood in 12 sneetjes en rooster ze in de broodrooster of onder de ovengrill.

  5. Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas en verdeel er de druiven-notenmengeling over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 86 kcal
Vet 3.9 g
Koolhydraat 9.2 g
Eiwit 3.3 g

Bekijk het recept digitaal