In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Rooster ze 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Snij de druiven in 2. Meng samen met de honing en de tijmblaadjes onder de hazelnoten.
Snij het stokbrood in 12 sneetjes en rooster ze in de broodrooster of onder de ovengrill.
Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas en verdeel er de druiven-notenmengeling over.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Rooster ze 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Snij de druiven in 2. Meng samen met de honing en de tijmblaadjes onder de hazelnoten.
Snij het stokbrood in 12 sneetjes en rooster ze in de broodrooster of onder de ovengrill.
Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas en verdeel er de druiven-notenmengeling over.