- Bewaar
- Bewaar
Gemarineerde kippenbrochette met mango en peultjes
Onze drankensuggesties
Bier Brigand Speciaalbier Wijn Coteaux Bourguignons A.O.P. Patriarche Père et Fils
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 15 min. + 30 min. marineren)
-
Laat de kippenborstfilets oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Schil de mango's en snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Rasp de gember.
-
Was de limoen met heet water en dep goed droog. Rasp de limoenschil en pers de limoen uit.
-
Maak de marinade: meng de groenecurrypasta met de kokosmelk, de geraspte gember, de limoenzeste en het limoensap. Kruid met de kurkuma, zwarte peper en zout. Giet de marinade over de kipblokjes en laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.
-
Steek 3 blokjes kip, 3 blokjes mango en 3 peultjes afwisselend op elk brochettestokje.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Gril de brochettes ± 6 min. aan elke kant op een matig warme barbecue tot de kip gaar en goudbruin is.
-
Afwerking:
-
Serveer met een gemende salade en een gepofte aardappel.
Onze drankensuggesties
Bier Brigand Speciaalbier Wijn Coteaux Bourguignons A.O.P. Patriarche Père et Fils
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 15 min. + 30 min. marineren)
-
Laat de kippenborstfilets oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Schil de mango's en snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Rasp de gember.
-
Was de limoen met heet water en dep goed droog. Rasp de limoenschil en pers de limoen uit.
-
Maak de marinade: meng de groenecurrypasta met de kokosmelk, de geraspte gember, de limoenzeste en het limoensap. Kruid met de kurkuma, zwarte peper en zout. Giet de marinade over de kipblokjes en laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.
-
Steek 3 blokjes kip, 3 blokjes mango en 3 peultjes afwisselend op elk brochettestokje.
-
Bereiding op de barbecue (± 15 min.)
-
Gril de brochettes ± 6 min. aan elke kant op een matig warme barbecue tot de kip gaar en goudbruin is.
-
Afwerking:
-
Serveer met een gemende salade en een gepofte aardappel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brigand Speciaalbier Wijn Coteaux Bourguignons A.O.P. Patriarche Père et Fils