Gin Ginger
Gin Ginger

Gin Ginger

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul een ovalen ginglas voor 1/3 met ijsblokjes.

  3. Giet er de gin en het citroensap bij en roer goed.

  4. Snij de schil van de sinaasappel in een reepje van 1 cm breed en 4 à 5 cm lang. Duw het stukje schil tussen de ijsblokjes.

  5. Overgiet met de gingerale

Tip

Wil u een extra toets toevoegen? Gebruik dan de kardemom of de kaneelstok uit de geschenkkoffer met botanicals.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul een ovalen ginglas voor 1/3 met ijsblokjes.

  3. Giet er de gin en het citroensap bij en roer goed.

  4. Snij de schil van de sinaasappel in een reepje van 1 cm breed en 4 à 5 cm lang. Duw het stukje schil tussen de ijsblokjes.

  5. Overgiet met de gingerale

Tip

Wil u een extra toets toevoegen? Gebruik dan de kardemom of de kaneelstok uit de geschenkkoffer met botanicals.

Bekijk het recept digitaal