Gin-tonic on red rocks
Gin-tonic on red rocks

Gin-tonic on red rocks

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min. + enkele uren in de diepvries)

  3. Verdeel het veenbessensap over 3 vakjes van een ijsblokjesvorm.

  4. Laat het kroontje aan de aardbeien en snij ze in 2. Leg telkens 1 halve aardbei in de vakjes van de ijsblokjesvorm en vul aan met water. Zet enkele uren in de diepvriezer.

  5. Bereiding:
  6. Doe de ijsblokjes in een groot glas en voeg de gin toe.

  7. Overgiet met de tonic en voeg de hibiscusblaadjes toe. Serveer met een rietje.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min. + enkele uren in de diepvries)

  3. Verdeel het veenbessensap over 3 vakjes van een ijsblokjesvorm.

  4. Laat het kroontje aan de aardbeien en snij ze in 2. Leg telkens 1 halve aardbei in de vakjes van de ijsblokjesvorm en vul aan met water. Zet enkele uren in de diepvriezer.

  5. Bereiding:
  6. Doe de ijsblokjes in een groot glas en voeg de gin toe.

  7. Overgiet met de tonic en voeg de hibiscusblaadjes toe. Serveer met een rietje.

Bekijk het recept digitaal