- Bewaar

- Bewaar
Huisgemaakte visburger met kappertjesyoghurt
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. La Cala - Sella e Mosca - Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Kook 2 eieren 10 min. hard. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel ze.
-
Snij intussen de augurken in blokjes van 1/2 cm.
-
Hak de halve rode ui en de kappertjes fijn.
-
Snij de ongeschilde halve komkommer met een dunschiller in brede slierten, tot aan de zaadlijsten.
-
Snij de tomaat in 8 gelijke schijfjes.
-
Snij elk Romeins slahart in de lengte in 4 repen.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Snij de vis in stukken en mix samen met 3 eieren tot een gladde massa. Roer er het paneermeel en de peterselie onder en kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork en meng samen met de blokjes augurk, de rode ui en de kappertjes onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Rol 4 gelijke balletjes van het visbeslag en plet met uw handpalm tot een burger. Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de visburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij de warme hamburgerbroodjes volledig doormidden en leg telkens enkele slierten komkommer op de onderste helft. Schik er 1 visburger op en lepel er de yoghurt over. Leg er 2 schijfjes tomaat en 2 repen Romeinse sla op. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. La Cala - Sella e Mosca - Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Kook 2 eieren 10 min. hard. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel ze.
-
Snij intussen de augurken in blokjes van 1/2 cm.
-
Hak de halve rode ui en de kappertjes fijn.
-
Snij de ongeschilde halve komkommer met een dunschiller in brede slierten, tot aan de zaadlijsten.
-
Snij de tomaat in 8 gelijke schijfjes.
-
Snij elk Romeins slahart in de lengte in 4 repen.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Snij de vis in stukken en mix samen met 3 eieren tot een gladde massa. Roer er het paneermeel en de peterselie onder en kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork en meng samen met de blokjes augurk, de rode ui en de kappertjes onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Rol 4 gelijke balletjes van het visbeslag en plet met uw handpalm tot een burger. Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de visburgers 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij de warme hamburgerbroodjes volledig doormidden en leg telkens enkele slierten komkommer op de onderste helft. Schik er 1 visburger op en lepel er de yoghurt over. Leg er 2 schijfjes tomaat en 2 repen Romeinse sla op. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. La Cala - Sella e Mosca - Sardegna - Italië