- Bewaar

- Bewaar
In whisky gemarineerde ananas met krokante cake
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
BEREIDING IN DE KEUKEN (10 min. + 2 u. trekken)
-
Besprenkel de schijven ananas met de whisky en laat u. trekken.
-
Bestrijk de sneetjes cake met de olijfolie.
-
Snipper de muntblaadjes fijn en meng onder het kokospoeder.
-
Haal de pitjes uit de halve granaatappel.
-
Meng de kaneel onder de donkerbuine suiker en druk de schijven ananas aan beide kanten in de suiker.
-
Klop de kokosroom lichtjes op met de klopper.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
-
Leg de ananasschijven op de plancha en bak 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Leg er de sneetjes cake naast en laat 1 à 2 min. aan elke kant lichtjes krokant bakken.
-
Verdeel de sneetjes cake en de schijven gebakken ananas over de borden. Lepel er wat kokosroom op en bestrooi met de granaatappelpitten en het kokospoeder met munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
BEREIDING IN DE KEUKEN (10 min. + 2 u. trekken)
-
Besprenkel de schijven ananas met de whisky en laat u. trekken.
-
Bestrijk de sneetjes cake met de olijfolie.
-
Snipper de muntblaadjes fijn en meng onder het kokospoeder.
-
Haal de pitjes uit de halve granaatappel.
-
Meng de kaneel onder de donkerbuine suiker en druk de schijven ananas aan beide kanten in de suiker.
-
Klop de kokosroom lichtjes op met de klopper.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
-
Leg de ananasschijven op de plancha en bak 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Leg er de sneetjes cake naast en laat 1 à 2 min. aan elke kant lichtjes krokant bakken.
-
Verdeel de sneetjes cake en de schijven gebakken ananas over de borden. Lepel er wat kokosroom op en bestrooi met de granaatappelpitten en het kokospoeder met munt.