In whisky gemarineerde ananas met krokante cake
In whisky gemarineerde ananas met krokante cake

In whisky gemarineerde ananas met krokante cake

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 534 kcal
Vet 29.8 g
Verzadigd vet 18.7 g
Koolhydraat 53.6 g
Suiker 42.6 g
Vezel 2.4 g
Eiwit 5.5 g
Zout 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. BEREIDING IN DE KEUKEN (10 min. + 2 u. trekken)
  3. Besprenkel de schijven ananas met de whisky en laat u. trekken.

  4. Bestrijk de sneetjes cake met de olijfolie.

  5. Snipper de muntblaadjes fijn en meng onder het kokospoeder.

  6. Haal de pitjes uit de halve granaatappel.

  7. Meng de kaneel onder de donkerbuine suiker en druk de schijven ananas aan beide kanten in de suiker.

  8. Klop de kokosroom lichtjes op met de klopper.

  9. BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
  10. Leg de ananasschijven op de plancha en bak 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue.

  11. Leg er de sneetjes cake naast en laat 1 à 2 min. aan elke kant lichtjes krokant bakken.

  12. Verdeel de sneetjes cake en de schijven gebakken ananas over de borden. Lepel er wat kokosroom op en bestrooi met de granaatappelpitten en het kokospoeder met munt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. BEREIDING IN DE KEUKEN (10 min. + 2 u. trekken)
  3. Besprenkel de schijven ananas met de whisky en laat u. trekken.

  4. Bestrijk de sneetjes cake met de olijfolie.

  5. Snipper de muntblaadjes fijn en meng onder het kokospoeder.

  6. Haal de pitjes uit de halve granaatappel.

  7. Meng de kaneel onder de donkerbuine suiker en druk de schijven ananas aan beide kanten in de suiker.

  8. Klop de kokosroom lichtjes op met de klopper.

  9. BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
  10. Leg de ananasschijven op de plancha en bak 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue.

  11. Leg er de sneetjes cake naast en laat 1 à 2 min. aan elke kant lichtjes krokant bakken.

  12. Verdeel de sneetjes cake en de schijven gebakken ananas over de borden. Lepel er wat kokosroom op en bestrooi met de granaatappelpitten en het kokospoeder met munt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 534 kcal
Vet 29.8 g
Verzadigd vet 18.7 g
Koolhydraat 53.6 g
Suiker 42.6 g
Vezel 2.4 g
Eiwit 5.5 g
Zout 0.8 g

Bekijk het recept digitaal