- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse pasta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de prinsessenbonen in 2.
-
Snij de tomaten in blokjes en de ham in reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de prinsessenbonen toe. Giet af.
-
Leng ondertussen de tomanade aan met lichte room. Kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta en de prinsessenbonen met de tomatenblokjes, de reepjes ham en de tomanadesaus.
-
Afwerking:
-
Dien op met de geraspte kaas of serveer ze apart.
U kan de prinsessenbonen ook apart koken als de kookpot niet groot genoeg is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de prinsessenbonen in 2.
-
Snij de tomaten in blokjes en de ham in reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de prinsessenbonen toe. Giet af.
-
Leng ondertussen de tomanade aan met lichte room. Kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta en de prinsessenbonen met de tomatenblokjes, de reepjes ham en de tomanadesaus.
-
Afwerking:
-
Dien op met de geraspte kaas of serveer ze apart.
U kan de prinsessenbonen ook apart koken als de kookpot niet groot genoeg is.