Italiaanse pasta
Italiaanse pasta

Italiaanse pasta

Hoofdgerecht
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 804 kcal
Vet 31 g
Koolhydraat 79.4 g
Eiwit 51.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breek de prinsessenbonen in 2.

  3. Snij de tomaten in blokjes en de ham in reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de prinsessenbonen toe. Giet af.

  6. Leng ondertussen de tomanade aan met lichte room. Kruid met peper en zout.

  7. Meng de pasta en de prinsessenbonen met de tomatenblokjes, de reepjes ham en de tomanadesaus.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met de geraspte kaas of serveer ze apart.

Tip

U kan de prinsessenbonen ook apart koken als de kookpot niet groot genoeg is.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breek de prinsessenbonen in 2.

  3. Snij de tomaten in blokjes en de ham in reepjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de prinsessenbonen toe. Giet af.

  6. Leng ondertussen de tomanade aan met lichte room. Kruid met peper en zout.

  7. Meng de pasta en de prinsessenbonen met de tomatenblokjes, de reepjes ham en de tomanadesaus.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met de geraspte kaas of serveer ze apart.

Tip

U kan de prinsessenbonen ook apart koken als de kookpot niet groot genoeg is.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 804 kcal
Vet 31 g
Koolhydraat 79.4 g
Eiwit 51.4 g

Bekijk het recept digitaal