In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Ontpit de kersen (hou enkele kersen met een steeltje apart voor de afwerking).
Mix de helft van de kersen met de lichte room en de vanillesuiker tot een gladde massa.
Verbrokkel de madeleines.
Bereiding:
Leg enkele stukjes madeleine op de bodem van 4 glaasjes en druppel er wat zwartebessensiroop over. Bedek met een laag kersen, een beetje kersenroom en de rest van de madeleines.
Eindig met een laag kersenroom en werk af met de opzijgehouden kersen en de gojibessen.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Ontpit de kersen (hou enkele kersen met een steeltje apart voor de afwerking).
Mix de helft van de kersen met de lichte room en de vanillesuiker tot een gladde massa.
Verbrokkel de madeleines.
Bereiding:
Leg enkele stukjes madeleine op de bodem van 4 glaasjes en druppel er wat zwartebessensiroop over. Bedek met een laag kersen, een beetje kersenroom en de rest van de madeleines.
Eindig met een laag kersenroom en werk af met de opzijgehouden kersen en de gojibessen.