Lookbroodjes
Lookbroodjes

Lookbroodjes

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 92 kcal
Vet 6.8 g
Koolhydraat 6.4 g
Eiwit 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Meng onder de gezouten boter en kruid met de mixed pepper.

  4. Maak om de 1,5 cm een inkeping in het stokbrood tot op ± 1 cm van de bodem.

  5. Besmeer de binnenkant van de inkepingen met de gekruide lookboter.

  6. Bak het stokbrood af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Meng onder de gezouten boter en kruid met de mixed pepper.

  4. Maak om de 1,5 cm een inkeping in het stokbrood tot op ± 1 cm van de bodem.

  5. Besmeer de binnenkant van de inkepingen met de gekruide lookboter.

  6. Bak het stokbrood af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 92 kcal
Vet 6.8 g
Koolhydraat 6.4 g
Eiwit 1.1 g

Bekijk het recept digitaal