Mediterraanse Bruschetta
Mediterraanse Bruschetta

Mediterraanse Bruschetta

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Vet 7.3 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 38.6 g
Suiker 5 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij de ciabatta schuin in sneetjes, besprenkel met olijfolie en bak 8 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.

  4. Snij intussen de tomaten in blokjes en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  5. Verdeel de tomatensalade over de warme toast. Werk af met het basilicum.

Tip

Serveer met een frisse Hapkin.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij de ciabatta schuin in sneetjes, besprenkel met olijfolie en bak 8 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.

  4. Snij intussen de tomaten in blokjes en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  5. Verdeel de tomatensalade over de warme toast. Werk af met het basilicum.

Tip

Serveer met een frisse Hapkin.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 253 kcal
Vet 7.3 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 38.6 g
Suiker 5 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0.9 g

Bekijk het recept digitaal