- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse wraps met minuutsteak
Onze drankensuggesties
Wijn Les Peyrières Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Rasteau
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Pers de halve limoen.
-
Lepel het vruchtvlees uit de avocado en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Ontpit de tomaat en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook 2 min. Voeg de paprikareepjes toe en laat 3 à 4 min. bakken.
-
Voeg vervolgens de fajitasaus en de maïs toe en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid eventueel met peper en zout.
-
Maak intussen de guacamole: plet het vruchtvlees van de avocado en kruid met zout, peper en de koriander (hou een beetje opzij voor de afwerking). Besprenkel eventueel met een paar druppels limoensap. Meng er de tomatenblokjes onder.
-
Smelt de boter in een pan en bak de steaks 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in reepjes.
-
Verwarm de wraps (instructies: zie verpakking) en besmeer ze met de guacamole. Leg er de gestoofde groenten, de ijsbergsla, het vlees en de rest van de koriander op. Rol de wraps op.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Peyrières Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Rasteau
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de paprikareepjes oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Pers de halve limoen.
-
Lepel het vruchtvlees uit de avocado en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Ontpit de tomaat en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook 2 min. Voeg de paprikareepjes toe en laat 3 à 4 min. bakken.
-
Voeg vervolgens de fajitasaus en de maïs toe en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid eventueel met peper en zout.
-
Maak intussen de guacamole: plet het vruchtvlees van de avocado en kruid met zout, peper en de koriander (hou een beetje opzij voor de afwerking). Besprenkel eventueel met een paar druppels limoensap. Meng er de tomatenblokjes onder.
-
Smelt de boter in een pan en bak de steaks 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in reepjes.
-
Verwarm de wraps (instructies: zie verpakking) en besmeer ze met de guacamole. Leg er de gestoofde groenten, de ijsbergsla, het vlees en de rest van de koriander op. Rol de wraps op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Peyrières Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Rasteau