- Bewaar

- Bewaar
Minisoezen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kerstomaatjes in kleine stukjes.
-
Meng de krab of surimi met de mayonaise, de cayennepeper, het kerriepoeder en de kerstomaatjes.
-
Bereiding:
-
Vooraf
-
Smelt de boter met 1 dl water in een kookpot en roer er de bloem door. Laat al roerend 1 à 2 min. bakken tot het deeg een bolletje vormt.
-
Neem de kookpot van het vuur en voeg één na één de eieren toe. Klop tot een gladde massa.
-
Maak met een spuitzak minisoezen op een beboterde ovenplaat en schuif gedurende 15 min. in een op 160 °C voorverwarmde oven. Laat nog even rusten in een uitgeschakelde oven, zodat de soezen niet invallen.
-
Laat volledig afkoelen en snij er de hoedjes af, zodat u ze kan vullen. Bewaar in de koelkast.
-
Op het moment zelf
-
Vul de helft van de soesjes met 1 koffiel. Crème de Chaumes of Crème de brie en duw er een rivierkreeftje bovenop. Garneer met een takje dille. In de andere helft soezen schept u 1 à 2 koffiel. van het krab- of surimimengsel. Werk af met een basilicumblaadje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de kerstomaatjes in kleine stukjes.
-
Meng de krab of surimi met de mayonaise, de cayennepeper, het kerriepoeder en de kerstomaatjes.
-
Bereiding:
-
Vooraf
-
Smelt de boter met 1 dl water in een kookpot en roer er de bloem door. Laat al roerend 1 à 2 min. bakken tot het deeg een bolletje vormt.
-
Neem de kookpot van het vuur en voeg één na één de eieren toe. Klop tot een gladde massa.
-
Maak met een spuitzak minisoezen op een beboterde ovenplaat en schuif gedurende 15 min. in een op 160 °C voorverwarmde oven. Laat nog even rusten in een uitgeschakelde oven, zodat de soezen niet invallen.
-
Laat volledig afkoelen en snij er de hoedjes af, zodat u ze kan vullen. Bewaar in de koelkast.
-
Op het moment zelf
-
Vul de helft van de soesjes met 1 koffiel. Crème de Chaumes of Crème de brie en duw er een rivierkreeftje bovenop. Garneer met een takje dille. In de andere helft soezen schept u 1 à 2 koffiel. van het krab- of surimimengsel. Werk af met een basilicumblaadje.