- Bewaar

- Bewaar
Mozzarella-tomaatglaasje met hamprikkertje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de mozzarellabolletjes in 2 en meng er de groene pesto onder. Laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.
-
Snij intussen de tapastomaten in 4 partjes.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in 2.
-
Verwijder de korst van het brood en snij de rest in blokjes.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Snij de sneetjes ham in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de broodblokjes goudbruin en krokant. Meng er het fijngesnipperde basilicum onder.
-
Verdeel de rucola, de halve mozzarellabolletjes en de 2 soorten tomaten over 20 glaasjes. Werk af met de gebakken broodblokjes.
-
Prik de sneetjes ham in accordeonvorm op cocktailprikkers en zet schuin in de glaasjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de mozzarellabolletjes in 2 en meng er de groene pesto onder. Laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.
-
Snij intussen de tapastomaten in 4 partjes.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in 2.
-
Verwijder de korst van het brood en snij de rest in blokjes.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Snij de sneetjes ham in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de broodblokjes goudbruin en krokant. Meng er het fijngesnipperde basilicum onder.
-
Verdeel de rucola, de halve mozzarellabolletjes en de 2 soorten tomaten over 20 glaasjes. Werk af met de gebakken broodblokjes.
-
Prik de sneetjes ham in accordeonvorm op cocktailprikkers en zet schuin in de glaasjes.