Mozzarella-tomaatglaasje met hamprikkertje
Mozzarella-tomaatglaasje met hamprikkertje

Mozzarella-tomaatglaasje met hamprikkertje

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 99 kcal
Vet 7.9 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de mozzarellabolletjes in 2 en meng er de groene pesto onder. Laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.

  3. Snij intussen de tapastomaten in 4 partjes.

  4. Snij de halfgedroogde tomaten in 2.

  5. Verwijder de korst van het brood en snij de rest in blokjes.

  6. Snipper het basilicum fijn.

  7. Snij de sneetjes ham in 2.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een pan en bak de broodblokjes goudbruin en krokant. Meng er het fijngesnipperde basilicum onder.

  10. Verdeel de rucola, de halve mozzarellabolletjes en de 2 soorten tomaten over 20 glaasjes. Werk af met de gebakken broodblokjes.

  11. Prik de sneetjes ham in accordeonvorm op cocktailprikkers en zet schuin in de glaasjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de mozzarellabolletjes in 2 en meng er de groene pesto onder. Laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.

  3. Snij intussen de tapastomaten in 4 partjes.

  4. Snij de halfgedroogde tomaten in 2.

  5. Verwijder de korst van het brood en snij de rest in blokjes.

  6. Snipper het basilicum fijn.

  7. Snij de sneetjes ham in 2.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een pan en bak de broodblokjes goudbruin en krokant. Meng er het fijngesnipperde basilicum onder.

  10. Verdeel de rucola, de halve mozzarellabolletjes en de 2 soorten tomaten over 20 glaasjes. Werk af met de gebakken broodblokjes.

  11. Prik de sneetjes ham in accordeonvorm op cocktailprikkers en zet schuin in de glaasjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 99 kcal
Vet 7.9 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 5 g

Bekijk het recept digitaal