Panini met gerookte zalm, tomaat en geitenkaas
Panini met gerookte zalm, tomaat en geitenkaas

Panini met gerookte zalm, tomaat en geitenkaas

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 340 kcal
Vet 14.7 g
Koolhydraat 32 g
Eiwit 18.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tomaten in 8 gelijke schijfjes.

  3. Snij het rolletje geitenkaas in 12 gelijke schijfjes.

  4. Snij de panini's in 2 en bestrijk ze met de kruidenboter.

  5. Beleg met 1 sneetje gerookte zalm, 2 schijfjes tomaat en 3 schijfjes geitenkaas.

  6. Bak de panini's 2 à 3 min. goudbruin onder de voorverwarmde ovengrill of zet 5 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de tomaten in 8 gelijke schijfjes.

  3. Snij het rolletje geitenkaas in 12 gelijke schijfjes.

  4. Snij de panini's in 2 en bestrijk ze met de kruidenboter.

  5. Beleg met 1 sneetje gerookte zalm, 2 schijfjes tomaat en 3 schijfjes geitenkaas.

  6. Bak de panini's 2 à 3 min. goudbruin onder de voorverwarmde ovengrill of zet 5 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 340 kcal
Vet 14.7 g
Koolhydraat 32 g
Eiwit 18.9 g

Bekijk het recept digitaal