- Bewaar

- Bewaar
Pladijsfilet en groentebrunoise met romige mierikswortel
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Manoir du Fort A.O.P. Sancerre
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Ondooitijd + 5 min.
-
Laat de pladijsfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Pers de citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Roer er de quinoa onder en stoof ook glazig. Overgiet met de groentebouillon en kook gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een pan en laat de diepgevroren groenten 5 min. stoven. Voeg de lichte room en de mierikswortel toe. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 2 eetl. boter in een andere pan en bak de pladijsfilets 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan. Blus de pan met het citroensap en 1/2 dl water, en schraap de braadresten los.
-
Afwerking:
-
Giet de saus over de vis en dien op met de quinoa en de groentebrunoise met mierikswortel.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Manoir du Fort A.O.P. Sancerre
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Ondooitijd + 5 min.
-
Laat de pladijsfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Pers de citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Roer er de quinoa onder en stoof ook glazig. Overgiet met de groentebouillon en kook gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een pan en laat de diepgevroren groenten 5 min. stoven. Voeg de lichte room en de mierikswortel toe. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 2 eetl. boter in een andere pan en bak de pladijsfilets 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan. Blus de pan met het citroensap en 1/2 dl water, en schraap de braadresten los.
-
Afwerking:
-
Giet de saus over de vis en dien op met de quinoa en de groentebrunoise met mierikswortel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Manoir du Fort A.O.P. Sancerre