- Bewaar

- Bewaar
Quesadilla's met tonijn en guacamole
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes Valle de Colchagua - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes uit het rood pepertje (of laat ze erin als u graag pikant eet) en hak fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringen.
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Snipper het knoflook, de sjalot en de koriander fijn.
-
Snij de tapastomaten in 4, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Pureer het vruchtvlees van de avocado's met een vork en meng met het limoensap.
-
Bereiding:
-
Meng de tonijn met de koriander, de lente-uitjes, het rood pepertje, de paprikablokjes en de emmentaler. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de mengeling over 4 maïstortilla's en bedek met de rest van de tortilla's.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak 1 quesadilla lichtbruin aan beide kanten. Herhaal voor de andere quesadilla's.
-
Maak intussen de guacamole. Meng de gepureerde avocado met de tomatenblokjes, de sjalot en het knoflook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met de zelfgemaakte guacamole en de zure room.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes Valle de Colchagua - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes uit het rood pepertje (of laat ze erin als u graag pikant eet) en hak fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringen.
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Snipper het knoflook, de sjalot en de koriander fijn.
-
Snij de tapastomaten in 4, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Pureer het vruchtvlees van de avocado's met een vork en meng met het limoensap.
-
Bereiding:
-
Meng de tonijn met de koriander, de lente-uitjes, het rood pepertje, de paprikablokjes en de emmentaler. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de mengeling over 4 maïstortilla's en bedek met de rest van de tortilla's.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak 1 quesadilla lichtbruin aan beide kanten. Herhaal voor de andere quesadilla's.
-
Maak intussen de guacamole. Meng de gepureerde avocado met de tomatenblokjes, de sjalot en het knoflook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met de zelfgemaakte guacamole en de zure room.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes Valle de Colchagua - Chili