- Bewaar

- Bewaar
Rainbow Quinoa bowl met garnalen en zalm
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Sauvignon Blanc Reserva D.O. Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in halvemaantjes.
-
Pers de limoen.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in reepjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met een beetje limoensap.
-
Snij de halfgedroogde tomaten fijn.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
(25 min. + afkoelen)
-
Kook de quinoa gaar in 4 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg nog een beetje water toe indien nodig. Laat afkoelen.
-
Maak intussen de vinaigrette: meng de rest van het limoensap met de olijfolie, de vloeibare honing, de rode ui, peper en zout.
-
Meng de gesneden groenten en de avocado onder de quinoa in een grote mengkom. Voeg de vinaigrette, de garnalen, de gerookte zalm en de peterselie toe.
-
Bewaar tot de picknick koel in een afgesloten doos.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Sauvignon Blanc Reserva D.O. Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in halvemaantjes.
-
Pers de limoen.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika's en snij in reepjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met een beetje limoensap.
-
Snij de halfgedroogde tomaten fijn.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
(25 min. + afkoelen)
-
Kook de quinoa gaar in 4 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg nog een beetje water toe indien nodig. Laat afkoelen.
-
Maak intussen de vinaigrette: meng de rest van het limoensap met de olijfolie, de vloeibare honing, de rode ui, peper en zout.
-
Meng de gesneden groenten en de avocado onder de quinoa in een grote mengkom. Voeg de vinaigrette, de garnalen, de gerookte zalm en de peterselie toe.
-
Bewaar tot de picknick koel in een afgesloten doos.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Sauvignon Blanc Reserva D.O. Central Valley - Chili