- Bewaar

- Bewaar
Rijst van Pépito
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepgevroren chipolata's oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Snij de witte selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de olijfolie in een grote kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig op een matig vuur. Voeg de blokjes selder toe en laat nog ± 15 min. stoven.
-
Voeg de tomatenstukjes, de suiker en de balsamicoazijn toe, en laat 30 min. koken. Kruid met peper en zout. Giet er indien nodig een glaasje water bij (om het niet te laten aanbakken).
-
Kook intussen de rijst in water samen met de bouillonblokjes en de kurkuma (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de chipolata's.
-
Afwerking:
-
Snij de chipolata's in stukjes. Leg een bedje rijst op de borden. Werk af met de tomatensaus en verdeel er de chipolata's over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepgevroren chipolata's oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Snij de witte selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de olijfolie in een grote kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig op een matig vuur. Voeg de blokjes selder toe en laat nog ± 15 min. stoven.
-
Voeg de tomatenstukjes, de suiker en de balsamicoazijn toe, en laat 30 min. koken. Kruid met peper en zout. Giet er indien nodig een glaasje water bij (om het niet te laten aanbakken).
-
Kook intussen de rijst in water samen met de bouillonblokjes en de kurkuma (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de chipolata's.
-
Afwerking:
-
Snij de chipolata's in stukjes. Leg een bedje rijst op de borden. Werk af met de tomatensaus en verdeel er de chipolata's over.