Spaans torentje
Spaans torentje

Spaans torentje

10 min.
Aperitiefhapje
21 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 2.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Toast het brood in de broodrooster en maak van elk sneetje 3 rondjes met een ring of een glas (Ø ± 3 à 4 cm).

  3. Snij de chorizo en de eieren in 21 gelijke schijfjes. Halveer de olijven.

  4. Beleg elk stukje toast met 1 schijfje ei, 1 schijfje chorizo en een halve olijf. Steek een prikkertje in het torentje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Toast het brood in de broodrooster en maak van elk sneetje 3 rondjes met een ring of een glas (Ø ± 3 à 4 cm).

  3. Snij de chorizo en de eieren in 21 gelijke schijfjes. Halveer de olijven.

  4. Beleg elk stukje toast met 1 schijfje ei, 1 schijfje chorizo en een halve olijf. Steek een prikkertje in het torentje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 2.7 g

Bekijk het recept digitaal