- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti met kabeljauw en groentesaus met garnalen
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' - Cave de Lugny Casa Mayor Chardonnay Old Vines - Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de kastanjechampignons in dunne plakjes en snij de tomaten in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de peterselie fijn en meng met 100 g geraspte kaas.
-
Snij de citroen in dunne schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de (diepgevroren) kabeljauwfilets naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie.
-
Bestrooi met de tijm en bedek met de schijfjes citroen. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat diepgevroren vis 15 min. langer garen.
-
Kook ondertussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot glazig.
-
Voeg de kastanjechampignons toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de paprika blokjes toe, verkruimel er het bouillonblokje over en kruid met de cayennepeper.
-
Overgiet met de room en laat 2 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Meng er 100 g geraspte kaas onder, samen met de blokjes tomaat en de garnalen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de spaghetti over de borden en overgiet met de saus. Schik er een stuk kabeljauw met citroenschijfjes op. Serveer er de peterseliekaas apart bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' - Cave de Lugny Casa Mayor Chardonnay Old Vines - Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de kastanjechampignons in dunne plakjes en snij de tomaten in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de peterselie fijn en meng met 100 g geraspte kaas.
-
Snij de citroen in dunne schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de (diepgevroren) kabeljauwfilets naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. olijfolie.
-
Bestrooi met de tijm en bedek met de schijfjes citroen. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat diepgevroren vis 15 min. langer garen.
-
Kook ondertussen de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot glazig.
-
Voeg de kastanjechampignons toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de paprika blokjes toe, verkruimel er het bouillonblokje over en kruid met de cayennepeper.
-
Overgiet met de room en laat 2 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Meng er 100 g geraspte kaas onder, samen met de blokjes tomaat en de garnalen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de spaghetti over de borden en overgiet met de saus. Schik er een stuk kabeljauw met citroenschijfjes op. Serveer er de peterseliekaas apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' - Cave de Lugny Casa Mayor Chardonnay Old Vines - Colchagua Valley - Chili