Spiesje van meloen en mango met truffelham
Spiesje van meloen en mango met truffelham

Spiesje van meloen en mango met truffelham

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 56 kcal
Vet 2.2 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 6.3 g
Suiker 6 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 2.3 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de pistachenoten fijn. Kruid met de mixed pepper.

  3. Haal 10 bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel.

  4. Lepel 10 bolletjes uit de mango. Duw de bolle kant van de mango in de pistachenoten en vul de holle kant op met kaas.

  5. Snij de sneetjes truffelham in 10 gelijke repen en wikkel elke reep rond een bolletje meloen.

  6. Steek op elke cocktailprikker een bolletje meloen met ham en een bolletje mango.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Hak de pistachenoten fijn. Kruid met de mixed pepper.

  3. Haal 10 bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel.

  4. Lepel 10 bolletjes uit de mango. Duw de bolle kant van de mango in de pistachenoten en vul de holle kant op met kaas.

  5. Snij de sneetjes truffelham in 10 gelijke repen en wikkel elke reep rond een bolletje meloen.

  6. Steek op elke cocktailprikker een bolletje meloen met ham en een bolletje mango.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 56 kcal
Vet 2.2 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 6.3 g
Suiker 6 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 2.3 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal